Projecten van onze buitengewone glaszetters in regio Haarlem

Neem direct contact op

Van grote oppervlakten tot de kleinste decoraties. Voor de glaszetters van De Haan is werkelijk geen project te groot of te klein. We zijn gespecialiseerd in de glasrenovatie van jarendertigwoningen, maar deinzen ook niet terug voor grote projecten zoals het onderstaand project op het Centraal Station in Amsterdam.  

Glaszetterij De Haan in de hoogte

Glaszetterij De Haan is zich vijftien jaar geleden gaan richten op projecten met een uitdaging. Omdat we onze klanten beter van dienst willen zijn, hebben we zes jaar geleden onze eigen minihijskraan aangeschaft.

Groots en bijzonder:  Amsterdam CS

Een voorbeeld van onze glasprojecten is de nieuwe beglazing op het Centraal Station in Amsterdam. Hier hebben we het glazen dak van de noordkap en de zuidkap vervangen door veiligheidsglas. Al met al ging het bij dit project dan om de vervanging van ongeveer 10.000 ruiten. Voor uw idee: dit betreft maar liefst 260 ton glas!


Ook het plaatsen van een speciale ruit op het hoofdkantoor van ABN AMRO is een van de projecten waar we trots op zijn. Daarnaast werken we voor Spaarne Gasthuis, GGZ Arkin, GGZ in Geest, Stichting Epilepsie Instellingen Nederland en diverse scholen in Amsterdam Westpoort en omgeving.

Bouw van GUSTAV GYM in Amsterdam Zuidas.

Meer weten?

Heeft u vragen over een speciaal glasproject van Glaszetterij De Haan? Of wilt u meer weten over glasrenovaties in regio Haarlem?

Neem direct contact op. Bel 023 - 535 65 11 of vul het contactformulier in.