Zorgvuldige glasrenovatie in regio Haarlem

Vraag naar de mogelijkheden

Woont u in een jarendertigwoning? Dan wilt u het karakter van uw huis waarschijnlijk graag behouden. Het heeft iets nostalgisch. Die goede oude tijd geeft een warm gevoel. Wat zou het fijn zijn als u die warmte letterlijk vast kon houden. Daar heeft De Haan een oplossing voor: vervang enkelglas door isolatieglas.

Isolerend glas voor jarendertigwoningen

Er is een grote kans dat de ramen van uw jarendertigwoning uit kleine vierkante glazen bestaat. Glaszetterij De Haan is gespecialiseerd in glasrenovatie van jarendertig woningen. Wij houden het unieke karakter aan de binnenzijde van de woning onveranderd en vervangen uw enkelglas door isolerend glas.

Werkwijze bij glasrenovatie

Wanneer wij bij u aan de slag gaan, verwijderen we allereerst de oude losse ruiten voorzichtig. Daarna frezen we de oude sponningen, zodat het nieuwe glas precies aansluit. Nadat de sponningen zijn opgefreesd, worden de roedes vlak gestoken. Hierdoor komt er ruimte om één ruit in zijn geheel te monteren. Doordat er tussen de isolatieruit een aluminium vlakverdeling is aangebracht, zal het lijken alsof het raam uit losse ruitjes is opgebouwd. Onze glaszetters garanderen u een mooie, professionele afwerking van uw raam.

Meer weten?

Heeft u vragen over glasrenovatie van uw jarendertigwoning of wilt u meer weten over isolerend dubbelglas? Neem direct contact op met Glaszetterij De Haan. Bel 023 - 535 65 11 of vul het contactformulier in.

Meer informatie

Glas-in-loodramen

In onze glas-in-loodwinkel aan de Heining 79 in Amsterdam Westpoort, 1000 m van Station Halfweg, maken we zelf ons eigen glas in lood en gezandstraald glas. Geniet van het licht en de sfeer die glas in lood aan uw woning geeft. Een waar sieraad voor uw huis geheel naar wens op maat gemaakt.

Meer informatie over glas in lood