Glasrenovatie van uw jaren 30 woning in regio Haarlem

Glasrenovatie van uw jaren 30 woning in regio Haarlem

Uw jaren 30 woning is een waar karakterpand. Het heeft iets nostalgisch. De goede oude tijd geeft een warm gevoel. Wat zou het dan fijn zijn als u die warmte letterlijk vast kon houden. Daar heeft De Haan een oplossing voor: vervang uw enkel glas door isolatieglas. 

Warm van buiten en van binnen

Bent u bewoner van een jaren 30 woning? Grote kans dat uw raam uit kleine vierkante glazen bestaat. Glaszetterij De Haan uit Haarlem is gespecialiseerd in glasrenovatie van jaren 30 woningen. Dit houdt in dat het totale karakter aan de binnenzijde van de woning onveranderd blijft, maar het oude enkel glas vervangen wordt door isolerend glas.

Werkwijze
We verwijderen de oude losse ruiten voorzichtig. Daarna frezen we de oude sponningen, zodat het nieuwe glas precies aansluit. Nadat de sponningen zijn opgefreesd, worden de roedes vlak gestoken. Hierdoor komt er ruimte om één ruit in zijn geheel te monteren. Doordat er tussen de isolatieruit een aluminium vlakverdeling is aangebracht, zal het lijken alsof het raam uit losse ruitjes is opgebouwd. Onze glaszetters garanderen u een mooie, professionele afwerking van uw raam.

Vragen?
Heeft u vragen over glasrenovatie van uw jaren 30 woning in Haarlem? Neem direct contact op met Glaszetterij De Haan. Bel 023 535 65 11 of vul het contactformulier in.

Glashandel van Glaszetterij De Haan uit Haarlem

Glas-in-lood

In oktober 2012 is onze vestiging van de Halfweg verhuisd naar onze Glas-in-Loodwinkel aan de Generaal Cronjéstraat. Hier maken we ons eigen glas-in-lood, glas-met-lood en gezandstraald glas.

glasreparatie door Glaszetterij De Haan uit Haarlem

Warmte in uw jaren 30 woning vasthouden?