Buitengewone glas renovatieprojecten in Haarlem en daarbuiten

Buitengewone glas renovatieprojecten in Haarlem en daarbuiten

Grote oppervlakten en kleine decoraties. Voor de glaszetters van De Haan is werkelijk geen project te groot of te klein. We zijn gespecialiseerd in de glasrenovatie van jaren 30 woningen, maar deinzen ook niet terug voor grote projecten zoals het Centraal Station in Amsterdam. 

Glaszetterij De Haan in de hoogte

Glaszetterij De Haan is zich 15 jaar geleden gaan richten op projecten met een uitdaging. Omdat we onze klanten beter van dienst willen zijn, hebben we 6 jaar geleden onze eigen mini-hijskraan aangeschaft. 

Groots en bijzonder
Een voorbeeld van onze glasprojecten is de nieuwe beglazing op het Centraal Station in Amsterdam. Hier hebben we het glazen dak van de zuidkap vervangen door veiligheidsglas. Op de noordkap gaan we het glas van de zijgevel vervangen. In 2015 zal de rest van het gehele Centraal Station vervangen worden. Al met al gaat het bij dit project dan om de vervanging van ongeveer 10.000 ruiten. Voor de beeldvoorming betreft dit 260 ton glas.

Ook het plaatsen van een speciale ruit op het hoofdkantoor van ABN AMRO is een van de projecten waar we trots op zijn. Daarnaast werken we voor het Kennemer Gasthuis, Spaarne Ziekenhuis, GGZ in Geest, Stichting Epilepsie Instellingen Nederland en diverse scholen in Haarlem en omgeving.

Figuurglas
Naast blank glas leveren en plaatsen we ook gedecoreerd of figuurglas. Met gedecoreerd glas geeft u een eigen uitstraling aan bijvoorbeeld uw huis. 

Glashandel van Glaszetterij De Haan uit Haarlem

Vragen?
Heeft u vragen over een speciaal glasproject van Glaszetterij De Haan? Of wilt u meer weten over glasrenovaties in regio Haarlem? Neem direct contact op. Bel 023 535 65 11 of vul het contactformulier in.

Bijzonder glasproject?